CELE MAI #COOL ANTRENAMENTE DIN BUCUREȘTI

Rezervă acum primul tău workout

Time Icon

Fitness & Clase De Grup

Stars Icon

Experiență Imersivă

Strength Icon

Antrenamente Intense

Weight Icon

Facilități premium

Descoperă viitorul tău workout favorit!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tipuri de antrenament

BOXFIT

Simte-te ca Rocky cu antrenamentele noastre inspirate de box. O combinație de cardio și de forță pentru toate nivelurile în care dai pumnii, te distrezi și arzi o tonă de calorii! Alege dintre Boxfit, Rumble sau Trx & Punch!

BARRE

Antrenează-te ca un supermodel! BARRE este un antrenament inspirat de balet pentru întregul corp, utilizând o bară de balet. În doar câteva ședințe, vei simți picioarele, abdomenull și brațele mai tonifiate!

ANTRENAMENT HIIT

Cauți o provocare ADEVĂRATĂ? Avem antrenamente intense, pentru întregul corp, care combină cardio exploziv cu exercițiile de forță: PUMP, FIT, POWERUP și multe altele!

BOOTY & ABS

Concentrează-te pe abdomenul tău și pe fesieri pentru un #summerbody perfect cu antrenamentele noastre focusate pe aceste grupe musculare: CORE, CORE & GLUTES, BOOTY CHALLENGE!

ANTRENOR PERSONAL

Obiectivele tale, programul tău și dedicarea noastră deplină. Maximizează rezultatele și antrenează-te când se potrivește programului tău. Toate nivelurile, toate vârstele.

ZONĂ DE FITNESS

Lucrează în ritmul tău și oricând vrei în noua noastră zonă de fitness. Atmosferă grozavă și aparate profesionale pentru a vă oferi cel mai bun antrenament.

PILATES & YOGA

Relaxează-te după o zi obositoare și destinde-ți corpul după antrenamente intense cu pilates și yoga - vei obține un echilibru bun de flexibilitate, forță și tonus muscular.

#COOL STUFF

Noi redefinim ideea despre ce este o sală de fitness. Vestiare luxoase, design de ultimă generație, studio inspirat de club de noapte... Și Prosecco în meniu! Te așteptăm cu Prosecco gratuit după antrenamente, în fiecare vineri seară.

Google Logo

Întreaga experiență poate fi definită doar la superlativ. Cel mai bun antrenor, Alex, cel mai bun antrenament, cele mai bune exerciții și cea mai tare locație. Trebuie doar să simți ritmul... la Beat45!

Nicoleta G.

Andrei Roșu

Alătură-te într-o călătorie plină de satisfacție la Beat45! Profită la maximum de timpul tău și obtine cele mai bune rezultate posibile.
Simte-te bine, revigorează-ți și remodelează-ți mintea și corpul.

Andrei Roșu

Găsește-ne fizic aici

Hover here

Studioul nostru

Calea Floreasca 111-113, Sector 1, București

Suntem la subsolul Agora Floreasca (imediat sub E3 by Entourage)

Contact general și întrebări

info@beat45.ro, 031 426 0237, sau vizitează-ne la studio.

#primary